UNIT4EuroMoversPC WareESMEPlanning ITSDB GroepOKITENTE NV
HerstelHotel DE KIMErnst&YoungConQuaestorPGGMOKIGulimexVolker WesselsMercuri UrvalIMTECHCapGemini

CONGRES FINANCE IN DE ZORG – 22 NOVEMBER (’S-HERTOGENBOSCH)

CONGRES FINANCE IN DE ZORG – 22 NOVEMBER (’S-HERTOGENBOSCH)

Na 7 jaar is het jaarcongres Finance in de Zorg uitgegroeid tot het platform voor en door portefeuillehouders financiën werkzaam in de zorg en welzijn, zoals ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen, thuiszorgorganisaties, instellingen voor de gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg, zorgverzekeraars en zorgkantoren.

 

Maximaliseren van de toegevoegde waarde binnen waardegedreven zorg

Overheden en zorgverleners hebben de gecompliceerde opdracht om de kosten te reduceren en tegelijkertijd de behandelresultaten te verbeteren.  Er zijn veel innovatieve zorginstellingen waar value based health care oftewel waardegedreven zorg in de praktijk wordt gebracht, maar voordat we écht waardegedreven zorg kunnen verlenen, moeten we eerst een aantal structurele en complexe problemen oplossen.

 

Als we anders denken en vooral ook anders handelen, kunnen we de belofte van waardegedreven zorg waarmaken. Maar hoe?

 

Dit nieuwe zorgmodel omvat meer dan alleen nieuwe betaalmiddelen of kostenbeheersing. Hoe kunnen we de waarde van de zorg voor de patiënt maximaliseren en tegelijkertijd de zorgkosten terugdringen? Welke routes kies je als zorginstelling om met je bedrijfsvoering in control te komen? Welke stappen neem je wel en welke niet? Hoe houd je het rendement zodanig op orde dat het toekomstbestendig is? En waar ga je dan op sturen?

 

Schrijf nu in met de volgende kortingscode en ontvang € 50 ,- korting op de deelnameprijs: ZORGB50FZ

www.financeindezorg.nl

 

meer nieuws